Glöm inte att tänka på flyttstädningen

Visst är det skönt att lämna sin lägenhet eller villa och ge sig av mot nya äventyr i ett nytt hem, men glöm inte bort att du måste städa innan nästa boende kan flytta in – annars kan det stå dig dyrt!

289336-bucketMånga som väljer att flytta väljer att förlita sig på att värden sköter flyttstädningen av lägenheten inför att nästa boende ska flytta in. Men ska man verkligen lita på att ens värd ger ett rättvist pris? Enligt en debattartikel insänd till tidningen LT ångrar skribenten att denne själv inte anlitat en egen privat städfirma istället för att förlita sig på att sin före detta hyresvärd skulle anlita en bra städfirma. Han blev nämligen debiterad flera tusenlappar och klagade då till sin hyresvärd som endast sa sig stå bakom fakturan, vilket gjorde att han snällt fick betala. Och sanningen är att tre av fyra personer faktiskt säger sig vilja ha hjälp med sin flyttstädning enligt en undersökning som gjorts av DN. Så för alla som vill ha denna typ av hjälp är varmt välkomna att kontakta oss på flyttstädningistockholm.nu så gör vi jobbet åt er, utan att ta ockerpriser! Och dessutom är flyttstädning någonting som faller inom RUT-avdraget, så man kan verkligen tjäna på att beställa hjälp istället för att städa själv och åka på städavgifter bara för att hyresvärden inte blir nöjd med det jobb man gjort.

”Rutarbete ger rätt till skattereduktion förutsatt att det är sådant arbete som tillhör hushållsarbetets kärnområde om det utförs i en bostad” läs mer om vad som faller inom ramen för RUT-avdrag genom att klicka här så kommer du till Skatteverkets hemsida som har all information.