Röklukten fick kvinnan att bli vräkt

Luktar det rök därhemma? Det kan vara den förra hyresgästen, en granne, eller kanske du själv? Vill det sig illa kan det gå som för den 70-åriga rökaren som vräktes på grund av hennes långvariga rökande. Många använder förgäves husmorsknep som ättika eller en massa kemikaliska produkter för att bli av med röklukt. Tyvärr har dessa behandlingar svårt att komma åt där det verkligen behövs, som i textiliernas allra minsta fibrer. Ozonbehandlingen är överlägsen alla andra metoder och tränger in i alla vrår, på molekylär nivå.

Det är inte en helt ovanlig orsak till konflikt. Dålig lukt hemma i lägenheten kan orsaka osämja bland grannar och gäster kanske talar bakom din rygg. Kanske känner du själv av lukten, men i många fall går den obemärkt förbi för den som bor med den. Som rökare är man extra utsatt, eftersom den dåliga lukten inte känns för någon som röker mycket. Vad vet du egentligen om hur det snackas om dig bland grannarna? Förmodligen inte mycket, förrän det är försent och du blir vräkt.

Det enda som verkligen hjälper mot den dåliga lukten en gång för alla är ozongenerator från Ozoneair som tränger igenom varje liten fiber och renar ut luften från

  • Dålig lukt
  • Mögel
  • Gift

och massa annat. Det finns helt enkelt inget som funkar lika bra.

Röklukten tvingade henne att flytta

I media har vi fått läsa om en kvinna från Karlstad som vräktes från sin lägenhet på grund av att grannarna tyckte hon var fräck som rökte intill trapphusporten med öppen dörr. Hennes grannar upplevde att röklukten trängde in även i deras lägenheter och satte sig i deras gardiner, mattor och väggar. Rökaren var i 70-årsåldern och en riktig storrökare enligt hennes omgivning. Hem & Hyra var först med att rapportera händelsen, men du kan läsa om det i såväl metro.se som i Aftonbladet. Under fem års tid ska hon ha stått och rökt och vid ett tillfälle hade hennes soffkuddar i hemmet fattat rök efter en kvarglömd cigglöd i soffan.

Grannarna klagade till sin hyresvärd och tillslut fick den rökande 70-åringen flytta.