Skön uteplats för grillfester

Sommar och att grilla hör verkligen ihop. Det är roligt att ha en bra grillplats att grilla hamburgare, halloumi och kyckling på. Gör iordning altanen för grillfester och avslappnade sommardagar.

För en riktigt lyckad grillfest behöver du sköna sittplatser, en rejäl grill och mycket god mat. Det är också roligt att lyxa till med smarta grilltillbehör, som en kapsylöppnare som du sätter fast på väggen, en hamburgerpress så att burgarna blir riktigt snygga och vaxat smörpapper som verkligen lyfter måltiden. Grilltillbehören som både lyfter festen och underlättar i vardagen. På Leilas General Store hittar du roliga och användbara grilltillbehör som hamburgerpress, kapsylöppnare, vaxat smörpapper, hamburgerspade, champagnekylare, tacoställ och mycket mer.

Skön grillplats

Om du har ett hus eller en sommarstuga är en altan nästan ett måste. Har du en mindre altan kan du med fördel bygga ut den. Stora altaner är ingenting som man ångrar. Då får du plats med både utemöbler, en rejäl grill och hängmatta. Det är skönt att ha en stor soffa på altanen, så att många gäster får plats när du har grillfest. Då har du också mycket plats att verkligen relaxa med familjen under varma sommardagar. Idag finns det många utemöbler som både är snygga, sköna och som klarar av att stå ute hela sommaren. När du planerar din altan är det smart att också skapa utrymme för en kuddlåda. Det finns väldigt bra och snygga lådor i plast som du kan lägga dina kuddarna till utemöbler i. Perfekt när du åker bort en vecka. Då kan det regna hur mycket som helst. Kuddarna är ändå skyddade. Det gör det också lättare att hålla dem rena från möss och fåglar. Skapa en skön grillplats för sommarens grillfester med:

• en bra och rejäl grill
• roliga grilltillbehör
• sköna utemöbler

Det kan vara smart att ta fram papper och penna. Rita upp olika idéer hur du kan bygga eller inreda din altan eller trädäck för både vardag och fest. Tänk på hur solen står under dygnets alla timmar och hur olika träd kan skugga. För att anordna riktigt stora fester är det smart att även ha extra utemöbler att placera på gräsmattan.

Fokus mat och gemenskap

När du planerar uteplatsen är det klokt att fokusera på maten och gemenskapen. Så att grillen står på ett bra ställe och att det finns utrymme för många sittplatser. Om du har en stor altan eller trädäck kan det också vara smart att ställa dit ett avställningsbord bredvid grillen. Så att det är enkelt att duka upp en buffé nära grillen och att all mat är samlad på ett ställe. I närheten kan du också ha kapsylöppnare på väggen och andra grilltillbehör för festen. Det kan även vara trevligt att ha plats för en extra kaffebryggare som kan stå ute på altanen, både för fester och för lata sommardagar. Om du har barn kommer det vara mycket uppskattat med både hängmatta och hängstol. En sån där skön stol som barn och tonåringar gärna sitter och filosoferar i. Finns det plats för en hammock och en knarrande gungstol kommer din altan bli riktigt hemtrevlig. Många och olika sittplatser kan verkligen lyfta både en grillfest, trädgård och altan.